Over

Wie is Electron

Electron is een gebouw voor beeldmakers én voor het publiek. De voormalige electra- en schakelkastenfabriek geeft ruimtes aan meer dan 60 professionele kunstenaars, ontwerpers en vormgevers. Er is een makershal, meerdere project- en eventruimtes én het prikkelende galeriecafé MotMot gallery, waar je terecht kunt voor actuele kunst, koffie, lunch en cultureel programma. Het intieme en open karakter van Electron zorgt ervoor dat het publiek heel dicht bij de maker kan komen, en dat de maker dicht bij zijn publiek kan komen. Heb je interesse in een werkperiode, het huren van een ruimte of het organiseren van een zakelijk of cultureel evenement?

In ons intake formulier lees je meer over de beschikbare ruimtes en de faciliteiten. Naar aanleiding van het formulier nemen wij contact met je op over de mogelijkheden.

 

Stichting Beeldmakers

Electron is het gebouw dat wordt gerund door een nieuwe organisatie die zich inzet voor goede maakfaciliteiten voor beeldend kunstenaars, vormgevers en ontwerpers. Daarnaast wil Stichting Beeldmakers de zichtbaarheid van beeldmakers verbeteren met MotMot gallery en diverse faciliteiten en projecten in het gebouw. Electron is faciliterend en artistiek gastheer en partner voor andere organisaties en bedrijven. Binnenkort vertellen we hier meer over de mogelijkheden.

Contact

Electron
Stichting beeldmakers Breda

info@electronbreda.com
www.electronbreda.com

telefoon: 06-395 741 86
(bereikbaar tijdens openingstijden MotMot gallery)

Post: Speelhuislaan 171
4815CD, Breda

Bezoek (MotMot gallery): Belcrumweg 19
4815HA, Breda

Openingstijden:
di t/m do : 10:00 – 18:00
vrij: 10:00  –  20:00
zo: 12:00 – 18:00

Bereikbaarheid

Parkeren kan aan de Speelhuislaan ter hoogte van de watertoren. Of als je per trein arriveert; het is slechts 8 minuten of lopen vanaf het centraal station.

Openingstijden MotMot gallery:
maandag: gesloten
di t/m do : 10:00 – 18:00
vrij: 10:00  –  20:00
zo: 12:00 – 18:00

Bezoekadres: Belcrumweg 19
4815HA, Breda