Meetings & Events

Laat je inspireren in Electron

Electron biedt een inspirerende en creatieve omgeving voor makers, organisaties en bedrijven. Of je nu een strakke, lichte ruimte zoekt of een rauwe en industriële omgeving, hier kun je alle kanten op. We zijn niet zomaar een locatie voor events; Als culturele instelling is Electron een artistieke gastheer die altijd toegevoegde waarde levert met rondleidingen, inspirerende artist talks, creatieve sessies, live muziek of performance.
*** LET OP ***  Je bent tijdens openingstijden van de galerie altijd welkom, besloten bijeenkomsten van persoonlijke aard (zoals bruiloften & partijen / feestjes) zijn niet toegestaan.

Hal kopse kant
De monumentale entreehal aan de kopse kant heeft prachtige akoestiek en lichtval. De ruimte is geschikt voor presentaties, (akoestische) optredens en bijeenkomsten.
160m2 | max. 150p
Galeriecafé
In het galeriecafé kan je terecht voor koffie, lunch, kunst & design óf een inspirerende werkplek. De ruimte kan gereserveerd worden voor events, muziek, optredens, officiële momenten en borrels.
150m2 | max. 200-250p
Makershal
De makershal is geschikt voor (grotere) ruimtelijke werken, fotograferen, bijeenkomsten en inspiratiedagen. Het galeriecafé heeft door de grote, glazen wand uitzicht op de makershal.
150m2 | max. 150-200p
Kopse kantine
De kantine ligt aan de entreehal van de kopse kant. De ruimte is geschikt voor vergaderingen, kleine presentaties, sessies etc.
35m2 | max. 20-30p
Workshopruimte RAAF
De ruimte van grafische werkplaats RAAF is geschikt voor creatieve workshops, denksessies, inspiratiedagen etc.
50m2 | max. 15-20 personen