MotMot gallery: BredaPhoto

5 september 2018 t/m 21 oktober 2018

MotMot gallery toont en verkoopt actueel werk van professionele kunstenaars & ontwerpers die binding hebben met de regio Breda. MotMot selecteert op kwaliteit en actualiteit en zet zich in voor duurzame samenwerkingen tussen galerie, maker en publiek. Naast een wisselende selectie in de white cube, vind je in het café een continue wisselend aanbod van kunst en ontwerp van regionale bodem.

De makers worden ondersteund in de ontwikkeling van hun beroepspraktijk en in de versterking van hun positie, door hen een (verkoop)podium te bieden en het werk zichtbaar te maken voor een breed publiek. Naast het lopende programma van MotMot gallery, worden er in samenwerking met andere partijen presentaties, bijeenkomsten en events georganiseerd. Een link met de regio, stad en buurt is steeds het uitgangspunt.

Van 5 september tot 21 oktober 2018, vindt het internationale fotofestival BredaPhoto plaats. Het thema van deze editie is: TO INFINITY AND BEYOND. De 8e editie van het festival exploreert de impact van alsmaar vooruitstrevende technologie en wetenschap; brengt het alleen maar vooruitgang, of lopen we het risico dat we Pandora’s doos, vol onwelkome verrassingen hebben geopend?

Openingstijden MotMot gallery:
di t/m za : 10:00 – 18:00 | zo: 12:00 – 18:00

Bezoekadres MotMot gallery:
Belcrumweg 19
4815HA Breda