MotMot gallery: #firstofall

18 mei 2018 t/m 22 juni 2018

MotMot gallery toont en verkoopt actueel werk van professionele kunstenaars & ontwerpers die binding hebben met de regio Breda. MotMot selecteert op kwaliteit en actualiteit en zet zich in voor duurzame samenwerkingen tussen galerie, maker en publiek. Naast een wisselende selectie in de white cube, vind je in het café een continue wisselend aanbod van kunst en ontwerp van regionale bodem.

De makers worden ondersteund in de ontwikkeling van hun beroepspraktijk en in de versterking van hun positie, door hen een (verkoop)podium te bieden en het werk zichtbaar te maken voor een breed publiek. Naast het lopende programma van MotMot gallery, worden er in samenwerking met andere partijen presentaties, bijeenkomsten en events georganiseerd. Een link met de regio, stad en buurt is steeds het uitgangspunt.

Voor de officiële opening trapt MotMot gallery af met de tentoonstelling FIRST OF ALL (#FIRSTOFALL) vernoemd naar de gelijknamige internet meme. Behalve dat de vijf deelnemende kunstenaars allen een band hebben met Breda, hebben ze een speciale interesse voor de werking van media en communicatie, de grenzen van de openbare ruimte, ontwikkeling van onze samenleving en massacultuur.

Openingstijden MotMot gallery:
di t/m za : 10:00 – 18:00 | zo: 12:00 – 18:00

Bezoekadres MotMot gallery:
Belcrumweg 19
4815HA Breda