Wie werken er bij RAAF

Momenteel werken bij RAAF de volgende beheerders:

 Suzie van Amelsvoort, illustrator

Suzie is afgestudeerd aan AKV Sint Joost in 2014 en werkt nu als freelance illustrator. Suzie’s expertise in de grafische technieken ligt bij linosnedes en experimenteel drukken.

 


 
Renie Lamers, illustrator

Renie is afgestudeerd van AKV Sint Joost in 2011 en werkt sindsdien als freelance illustrator en professioneel zeefdrukker. Haar expertise ligt dan ook voornamelijk bij zeefdruk maar ook bij monoprinten. 

 Bart Geerts, illustrator

Bart is eveneens afgestudeerd van AKV Sint Joost in 2011 en werkt nu als freelance illustrator. Bart experimenteert graag met materialen en zijn expertise ligt dan ook bij meerdere technieken. 

 Desi van Es, illustrator

Desi is afgestudeerd van de docentenopleiding in Tilburg en werkt nu als lerares creatieve vakken op scholen en daarnaast als freelance illustrator. Haar expertise ligt eveneens bij zeefdruk, maar voornamelijk op textiel. 

 Louis Warnier, graficus

Louis deed de grafische school en was werkzaam op AKV Sint Joost in zowel de grafische werkplaats als de drukkerij. Louis heeft zo verstand van meerdere technieken maar heeft ook op technisch gebied veel tips! 

 Elke van der Meulen, beeldend kunstaar

Elke deed fotografie aan AKV Sint Joost en werkt nu als zelfstandig kunstenaar. Elke houdt van experimenteren met alle technieken en is voor nieuwe ideetjes altijd te vinden! 

 Sjoerd Jansen, illustrator

Sjoerd is afgestudeerd van AKV Sint Joost in 2014 en werkt nu als freelance illustrator. Naast zeefdrukken werkt Sjoerd ook op groot formaat en maakt hij bijvoorbeeld muurschilderingen.

 

Jantiene den Hamer, illustrator/grafisch vormgever
 
Jantiene is in 2011 afgestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam en werkt nu als freelancer in de grafische vormgeving en illustratie. Haar interesses in de werkplaats gaan uit naar textieldrukken en dan vooral met grafische afbeeldingen en patronen.
 
 
 
 
Marleen van de Velde, illustrator
 
Marleen heeft een achtergrond in Communicatie en Multimedia Design en tekent graag. Haar interesses in de werkplaats liggen in het zeefdrukken waar haar dromerige portretten zich goed voor lenen. Verder heeft ze ook affiniteit met etsen.
 
 
 
 
Stef den Ridder, illustrator
 
Stef heeft illustratie gestudeerd op AKV Sint Joost en is enorme dieren en natuurliefhebber. In de werkplaats ligt haar expertise bij linosnedes maken maar etsen ligt haar ook.
 
 

Grafische Werkplaats RAAF - Belcrumweg 19 Breda - raaf@electronbreda.com.