25-03-2017 

Wanted: exposerende kunstenaars

 

***OPROEP AAN (BEGINNENDE) KUNSTENAARS***

Atijd al willen exposeren en meewerken aan een performance avond? Geef dan je dan op voor de voorstelling Untitled, 2017 van Nineties Productions die op vrijdag 24 & zaterdag 25 maart a.s. speelt. 

Untitled, 2017 is een performance, tv-show, concert en feestje ineen, een eigentijdse interpretatie van TV Party, een ongescripte en ongestructureerde tv-show uit de jaren tachtig in New York. Als tegenhanger van de media en politiek van die tijd, nodigde de show kunstenaars en ondernemers uit die ruimte gaven aan elkaars visie op de wereld en de kunsten. Verwacht in de versie van Nineties performances, muzikale acts, live videobeelden, meeslepende verhalen, de terugkeer van jeugdhelden, een art race, community-drift en filosofische kaders. Een kakofonische en muzikale poging het onverenigbare te verenigen.

Als je gekozen wordt zal je werk het hele weekend in Electron geëxposeerd worden, word je zaterdag 25 maart uitgenodigd in de show en krijg je een kort interview mbt je werk!

 

Ga jij de show stelen 25 mrt? Meld je via info@electronbreda.com 

 

Voor meer info over Nineties, zie: http://www.ninetiesproductions.nl

Of lees die  5-sterren recensie over onze voorstelling: https://www.theaterkrant.nl/recensie/untitled-2017/nineties-productions/

 

We hopen je te ontmoeten!

untitled-1